Napisal/-a doroteja » 02 jul 2010 14:50
Sporočilo po vidkinji Mirjani, 2. julija 2010:
Dragi otroci!
Moj materinski klic, ki vam ga danes namenjam, je klic resnice in življenja. Moj Sin, ki je življenje, vas ljubi in pozna v resnici. Da bi spoznali in ljubili sebe, morate spoznati mojega Sina, a da bi spoznali in ljubili druge, morate v njih videti mojega Sina. Zato, otroci moji, molite, molite da bi dojeli in se s svobodnim duhom izročili, popolnoma preobrazili, in na ta način imeli Nebeško kraljestvo na zemlji v svojem srcu. Hvala vam!
................................................................................................................................................
Gospina poruka, koju je prenijela vidjelica Mirjana, 2. travanj 2010:
Draga djeco!
Moj majčinski poziv koji vam danas upućujem je poziv istine i života. Moj Sin, koji je život, ljubi vas i poznaje u istini. Da biste upoznali i voljeli sebe, morate upoznati moga Sina, a da biste upoznali i voljeli druge, morate u njima vidjeti moga Sina. Zato, djeco moja, molite, molite da biste shvatili i slobodnim se duhom predali, u potpunosti preobrazili, i na taj način Kraljevstvo nebesko u svom srcu na zemlji imali. Hvala vam!