Mirjana sporočila 2 v mesecu

Debata o sporočilih, ki jih daje Devica Marija.

Re: Mirjana sporočila 2 v mesecu

OdgovorNapisal/-a mirogec » 05 maj 2010 14:34

Vse, ki spremljate dogajanja v Medjugorju lepo pozdravljam. Danes, ko se povsod po svetu odkrivajo velike laži, kraje, prevare, zlorabe, smo vsi poklicani k molitvi po namenu Kraljice Miru in sem neskončno hvaležen Mariji in Jezusu, da že vrsto let skupaj molimo doma v družini. Vse lepo pozdravljam, Miro.
mirogec

OdgovorNapisal/-a doroteja » 02 jun 2010 19:27

Sporočilo po vidkinji Mirjani 2.6.2010:

Dragi otroci,
danes vas kličem, da s postom in molitvijo prebijete pot po kateri bo moj Sin vstopil v vaša srca.
Sprejmite me kot mater in glasnika Božje ljubezni in želje za vaše odrešenje. Osvobodite se vsega tistega iz preteklosti, kar vas bremeni in vam daje občutek krivde, vsega tistega, kar vas je pripeljalo v zablodo - temo.
Sprejmite svetlobo. Rodite se ponovno v pravičnosti mojega Sina. Hvala vam!
...............................................................................................................................................
Poruka preko vidjelice Mirjane od 2. lipnja 2010:

Draga djeco, danas vas pozivam da postom i molitvom probijete put kojim će moj Sin ući u vaša srca. Prihvatite me kao majku i glasnika Božje ljubavi i želje za vašim spasenjem. Oslobodite se svega onoga iz prošlosti što vas opterećuje i daje osječaj krivnje, svega onoga što vas je dovelo u zabludu - tamu. Prihvatite svjetlost. Rodite se ponovno u pravednosti moga Sina. Hvala vam!
doroteja

OdgovorNapisal/-a Herman » 03 jun 2010 21:59

Tisti, ki razumete italijansko si lahko poslušate komentar p. Liviota (radio Maria Italija) za Mirjanino videnje: http://www.radiomaria.it/archivio_audio ... &browser=0 ali si povlečete posnetek na računalnik: http://www.radiomaria.it/archivio_audio ... hp?id=2896
Kdor išče najde:
viewtopic.php?p=4624#4624
Uporabniški avatar
Herman
Site Admin

Kraj: Pobegi (Koper)

OdgovorNapisal/-a Herman » 05 jun 2010 21:59

Za tiste, ki razumete italijanščino so dodane še te strani: http://www.medjugorje-si.org/rmi/index.html
Kdor išče najde:
Uporabniški avatar
Herman
Site Admin

OdgovorNapisal/-a katkarinca » 28 jun 2010 17:32

Mi zna kdo povedati kje bi lahko dobila Marijina sporočila vse od začetka prikazovanj do zdaj? Pa to se prikazuje ob določenem času al kako? bi mi nekdo lahko prosim povedal več o vsem skupaj prosim? hvala! =)
katkarinca

OdgovorNapisal/-a Herman » 29 jun 2010 21:36

Kdor išče najde:
Uporabniški avatar
Herman
Site Admin

OdgovorNapisal/-a doroteja » 02 jul 2010 14:50

Sporočilo po vidkinji Mirjani, 2. julija 2010:
Dragi otroci!
Moj materinski klic, ki vam ga danes namenjam, je klic resnice in življenja. Moj Sin, ki je življenje, vas ljubi in pozna v resnici. Da bi spoznali in ljubili sebe, morate spoznati mojega Sina, a da bi spoznali in ljubili druge, morate v njih videti mojega Sina. Zato, otroci moji, molite, molite da bi dojeli in se s svobodnim duhom izročili, popolnoma preobrazili, in na ta način imeli Nebeško kraljestvo na zemlji v svojem srcu. Hvala vam!
................................................................................................................................................
Gospina poruka, koju je prenijela vidjelica Mirjana, 2. travanj 2010:
Draga djeco!
Moj majčinski poziv koji vam danas upućujem je poziv istine i života. Moj Sin, koji je život, ljubi vas i poznaje u istini. Da biste upoznali i voljeli sebe, morate upoznati moga Sina, a da biste upoznali i voljeli druge, morate u njima vidjeti moga Sina. Zato, djeco moja, molite, molite da biste shvatili i slobodnim se duhom predali, u potpunosti preobrazili, i na taj način Kraljevstvo nebesko u svom srcu na zemlji imali. Hvala vam!
doroteja

OdgovorNapisal/-a katkarinca » 07 jul 2010 21:28

Hvala! zanima me pa če obstaj tut kaka knjiga z vsemi temi sporočili pa takimi zadevami...?
katkarinca

OdgovorNapisal/-a Herman » 10 jul 2010 13:32

Kdor išče najde:
Uporabniški avatar
Herman
Site Admin

OdgovorNapisal/-a doroteja » 02 avg 2010 15:55

Sporočilo Kraljice miru po vidkinji Mirjani 2. avgusta 2010:
Dragi otroci!
Danes vas kličem, da skupaj z menoj pričnete graditi Nebeško Kraljestvo v vaših srcih, da pozabite na kar je osebno in vodeni po zgledu mojega Sina, pomislite na kar je Božje. Kaj On želi od vas?
Ne dovolite satanu, da vam odpre poti zemeljske sreče, poti na katerih ni mojega Sina! Otroci moji, lažne so in kratko trajajo! Moj Sin obstaja! Jaz vam nudim večno srečo in mir, edinost s svojim Sinom, z Bogom.
Nudim vam Božje kraljestvo. Hvala vam.
..................................................................................................................................................
Gospina poruka, koju je prenijela vidjelica Mirjana 2. kolovoza 2010:
Draga djeco!
Danas vas pozivam, da zajedno sa mnom u vašim srcima počnete graditi Kraljevstvo Nebesko, da zaboravite na ono osobno i vođeni primjerom moga Sina pomislite na Božje. Što On želi od vas? Ne dozvolite sotoni da vam otvara putove zemaljske sreće, putove na kojima nema moga Sina. Djeco moja, lažni su i kratko traju. Moj Sin jest. Ja vam nudim vječno sreću i mir, jedinstvo s mojim Sinom, s Bogom. Nudim vam Kraljevstvo Božje. Hvala vam.
doroteja

OdgovorNapisal/-a doroteja » 02 sep 2010 21:10

Sporočilo Kraljice Miru po vidkinji Mirjani z dne 2.9.2010:
Dragi otroci,
sem ob vas, ker vam želim pomagati v premagovanju preizkušenj, ki vam jih ta čas prečiščevanja postavlja pred vas.
Otroci moji, ena od teh je: ne odpuščati in ne prositi za odpuščanje! Vsak greh žali Ljubezen in vas oddaljuje od Nje. A Ljubezen je moj Sin! Zato, otroci moji, če želite hoditi z menoj k miru Božje ljubezni, se morate naučiti odpuščati in prositi za odpuščanje! Hvala vam!
................................................................................................................................................

2. rujan 2010. - Poruka preko vidjelice Mirjane
“Draga djeco, uz vas sam jer vam želim pomoći u svladavanju kušnji koje ovo vrijeme pročišćenja stavlja pred vas. Djeco moja, jedna od njih je ne opraštati i ne tražiti oprost. Svaki grijeh vrijeda Ljubav i udaljava vas od nje – a Ljubav je moj Sin! Zato, djeco moja, ako želite koračati sa mnom k miru Božje ljubavi morate naučiti opraštati i tražiti oprost. Hvala vam. ”
doroteja

OdgovorNapisal/-a Herman » 02 sep 2010 21:46

September 2, 2010 Our Lady's apparitions to Mirjana

"Dear children, I am beside you because I desire to help you to overcome trials, which this time of purification puts before you. My children, one of those is not to forgive and not to ask for forgiveness. Every sin offends Love and distances you from it – and Love is my Son. Therefore, my children, if you desire to walk with me towards the peace of God’s love, you must learn to forgive and to ask for forgiveness. Thank you. ”

"Cari figli, sono accanto a voi perché desidero aiutarvi a superare le prove che questo tempo di purificazione mette davanti a voi. Figli miei, una di esse è il non perdonare e il non chiedere perdono. Ogni peccato offende l’amore e vi allontana da esso – l’amore è mio Figlio! Perciò, figli miei, se desiderate camminare con me verso la pace dell’amore di Dio, dovete imparare a perdonare ed a chiedere perdono. Vi ringrazio”.
Kdor išče najde:
Uporabniški avatar
Herman
Site Admin

Prejšnja

Vrni se na Sporočila

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov