........::::__PROSIM ZA MOLITEV__::::...

Kako, zakaj, za koga, namen, prošnja za molitve.

Re: ........::::__PROSIM ZA MOLITEV__::::...

OdgovorNapisal/-a metulj » 02 jun 2010 18:30

pa se eno prosnjo imam...
prosila bi boga marijo cudez naj me ljudje ki so bili sovrazni do mene prosim pustijo na miru in naj me vec ne obkrozajo tako tudi prosim da bi me v zivljenju obkrozali ljudje ki me bodo spostovali in bili taksni kakor jaz z dobrim srcem ker celo zivljenje od kar pomnim me obkrozajo ljudje ki imajo zle namene zato upam da se bo to prenehalo ker pocasi mi zmanjkuje moci in vpliva na moje zivljenje ter zdravje..
prosim molite zame
lp nina
metulj

OdgovorNapisal/-a žalostna sova » 03 jun 2010 12:51

Se pridružujem.
Iz lastne izkušnje pa ti sporočam, da se poskusi mnogo bolj nasloniti na Gospoda. Tudi bolj kot na partnerja.
Ne vem zakaj sem moral to reči, vendar ne zameri.
Uporabniški avatar
žalostna sova

OdgovorNapisal/-a Herman » 05 jun 2010 22:05

Bog nam podarja veliko preizkušenj, vendar če jih sprejmemo in se z njimi spopademo na koncu ZMAGAMO in take preizkušnje zginejo. Spoprimi se z preizkušnjami z največjo mero ljubezni in Bog ti bo obilno povrnil....
Se te bomo spomnili v molitvi...
Kdor išče najde:
viewtopic.php?p=4624#4624
Uporabniški avatar
Herman
Site Admin

Kraj: Pobegi (Koper)

OdgovorNapisal/-a katkarinca » 28 jun 2010 22:13

Nina- zaupaj in daruj to trpljenje Gospodu za njihovo spreobrnenje.

Jst pa prosim, da bi mi uspelo prepričat moje doma, da bi skupaj molili rožni venec in da bi se na splošno moja družina spremenila in začela biti tudi bolj pobožno verna, ne samo v debatah, po obnašanju in pri maši, ampak da bi bila kot družina ena opora v veri in da bi skupaj molili. Prosim tudi za molitev, da bi Bog res deloval na našem taboru ki ga bomo imeli v petek in da se bodo spet dogajali čudeži. hvala! =)
katkarinca

OdgovorNapisal/-a katkarinca » 28 jun 2010 22:16

aja!
pa še za to, da mi bo v soboto uspelo najti cerkev do katere se gre lahko peš in bodo imeli mašo notri...
katkarinca

OdgovorNapisal/-a katkarinca » 07 jul 2010 14:47

Cerkev sem našla, tabor je bil eden najboljših, glede družine pa še ne vem prav velik...
hvala vsem! še naprej se priporočam v molitev! =)
katkarinca

OdgovorNapisal/-a Herman » 10 jul 2010 13:41

Postani sama lučka v vaši družini. Začni ti prva in delaj dobro, bodi ti tista ki se prva spremeni, ti jim bodi vzgled dobrote, potrpežljivosti.... preberi si Marijino sporočilo: viewtopic.php?p=6714#p6714

Prebiraj, kaj nam Marija govori v sporočilih v Međugorju...
Kdor išče najde:
Uporabniški avatar
Herman
Site Admin

OdgovorNapisal/-a katkarinca » 18 jul 2010 21:26

Hvala. Delam na tem. =)
Mam pa problem in sicer moja mami je pršla na idejo da me glede vere pubrteta meče (drgač sm stara praktično 15) in ko je bla ona mejhna so baje vsak dan rožni venec molili in pol se ji je zagravžav in pravi da noče tega več... tko da ne vem... Dons sm bla na Brezjah pa prporočila stvari Mariji... =)
katkarinca

OdgovorNapisal/-a Herman » 19 jul 2010 14:24

Pomembno je molit s srcem in ne z usti. Če samo moliš zato da si opravila neko molitev je kakor da ti nekdo reče prestavi en kup drvi na drugo mesto. Ga narediš in je narejeno ampak s tem nimaš nekega zadovoljstva.... Drugo pa če to opravljaš z nekim zadovoljstvom, in s tem ne iščeš nobenega plačila in si že v začetku zadovoljna da boš opravila eno dobro delo v zadovoljstvo drugemu. Torej to je smisel moltve.

Torej ni pomembna toliko količina molitve. Molitev v prvi vrsti je pogovor z Bogom. Zato tudi pri molitvi rožnega venca razmišljamo o skrivnostih.... Končni smisel je dojeti Boga in njegovo veličino LJUBEZNI do človeka.... Človeška ljubezen pa se pri tem mora povečat do Boga. Če se to zgodi si dojela smisel molitve in ti nikoli ne bo odvratna in se je ne boš naveličala... Če pa skozi molitev iščeš svoje koristi od Boga potem boš razočarana.....

Gledat pa moraš tako, da vsaka težava, ki prihaja v tem trenutku, kaj se iz nje lahko naučim in kaj mi hoče Bog s tem povedat... Vsak od nas je na začetku in mora se kalit v ljubezni skozi miljardo težav, v vsaki težavi pa bi moral človek zmagat z ljubeznijo. Vsaka težava ima svoj čas, in vsaka težava se konča. Že sedaj se zavedaj, vse težave so premagljive!

Katera ženska se sploh zaveda koliko posode, perila,... bo morala oprat--- eno veliko goro-- toda nobena o tem ne razmišlja, zato ker jo opere lahko vsaki dan le en majhen delček tega....

Isto je z molitvijo, težavami, problemi, ljubeznijo, ... sestavi take zadeve v eno veliko celoto skozi življenje in končni rezultat je ena velika gora žalosti, nezadovoljstva ali pa ena velika gora LJUBEZNI.... :hura:
Kdor išče najde:
Uporabniški avatar
Herman
Site Admin

OdgovorNapisal/-a katkarinca » 19 jul 2010 20:03

hvala! :D
katkarinca

OdgovorNapisal/-a katkarinca » 20 jul 2010 17:23

Jutri grem na Norveško, kjer bomo imeli kongres Mladih za Kristusa. Priporočam vse skupaj v molitev... :D
katkarinca

OdgovorNapisal/-a adriana » 26 jul 2010 20:53

Prosim za molitev za prijatelja
adriana

Prejšnja

Vrni se na Molitev

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost