Skrivnosti

Tu debatiramo o Medjugorju in prikazovanjih Device Marije.

Re: Skrivnosti

OdgovorNapisal/-a slovenka » 26 avg 2008 20:57

Pozdravljeni!
Pred kratkim sem bila prvič (upam, da ne zadnjič) v Međugorju in od tistega dne dalje me dogajanje okoli prikazovanj in vse kar je s tem povezano - zelo zanima. Prebrala sem že skoraj celo slovensko spletno stran, prispevke s forumov kar požiram. Vse to pušča v meni globok vtis, čutim v svojem življenju neprestano Božjo prisotnost.

Tudi sama imam še ogromno vprašanj, eno izmed teh je sledeče. Kaj naj bi se v zvezi s skrivnostmi pripetilo aprila naslednje leto? Laurena je namreč napisala 23. 8. , v zvezi z razkrivanjem skrivnosti, da počakajmo na april naslednje leto...
slovenka

OdgovorNapisal/-a Herman » 26 avg 2008 21:40

Odgovori si sama na to spodnje vprašanje in ti bo jasno tvoje vprašanje....

Kdaj pričakujemo ponovni Jezusov prihod na zemljo?

V pomoč ti bo to: http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=2+ ... set=2&l=sl

.
.
Kdor išče najde:
viewtopic.php?p=4624#4624
Uporabniški avatar
Herman
Site Admin

Kraj: Pobegi (Koper)

OdgovorNapisal/-a Laurena » 26 avg 2008 23:04

Živjo Slovenka,
govora je bilo o članku, kjer nekdo piše, da se bo prva skrivnost zgodila aprila 2009 - to je (po moje) LARIFARI. Jaz sem hotela s tem, ko sem rekla, da počakajmo in bomo videli, povedati, da počakajmo in bomo videli, da se itak ne bo nič zgodilo ;) ... in si ta gospod le izmišljuje oz. ugiba po človeško.
Lp
Uporabniški avatar
Laurena

OdgovorNapisal/-a slovenka » 27 avg 2008 21:23

Laurena, Herman - hvala vama za odgovor.... Tudi sama mislim, da se aprila naslednje leto ne bo prav nič zgodilo. V Svetem pismu namreč piše:"............Ne boste vedeli ne dneva, ne ure...." In tudi prav je tako!Živeti moramo tako, kot da nas lahko jutri ne bo več, ali pa kot da bomo živeli še 100 let. Vedno moramo biti pripravljeni na obe varjanti. Ko pa se bodo skrivnosti dejansko začele odvijati, bo to za nas (še posebno za neverujoče morda??) samo še en dokaz več, da On resnično obstaja. Brez veze, da si belimo glavo, čeprav - vsaj mene - "firbec matra"... Vse je tako mistično... Lahko noč vsem!
slovenka

OdgovorNapisal/-a katkarinca » 18 jul 2010 21:12

Če majo vidci različne skrivnosti pa je Bog sedmo omilil potem jo je samo od Mirjane al od vseh al kako zdej to...?
katkarinca

OdgovorNapisal/-a Herman » 19 jul 2010 14:49

Samo pri eni skrivnosti, ki jo je dobila Mirjana, jo je Bog omilil. Vendar skrivnosti se MORAJO zgodit. Ljudje smo zašli preveč na napačno pot... Devica Marija nam govori tudi o novi pomladi, torej o nekaj lepšem.

Mirjana nam poda tako obrazložitev o skrivnostih in sedanjem času:
ko se doma lotiš pospravljat in čistit je vse razmetano, premaknjeno, saj želiš počistit čim več praha, umazanije. Toda če v tistem trenutku nekdo pride k tebi na obisk bo dobil slab vtis o tebi in tvojem stanovanju, kaj vidi --- vse razmetano, kupu smeti,.. Toda ko je vse pospravljeno je drugačen izgled, lep in prijete, urejen, dišeč....

Prav tak je sedanji čas, ko bo metla pometla, ko se bodo očistile vse nepotrebne smeti bo ena lepa zadeva, ena nova pomlad
Kdor išče najde:
viewtopic.php?p=4624#4624
Uporabniški avatar
Herman
Site Admin

Kraj: Pobegi (Koper)

OdgovorNapisal/-a katkarinca » 19 jul 2010 20:06

po pa supr. :)
katkarinca

Prejšnja

Vrni se na Prikazovanja Device Marije