BIOENERGETIK

Krščanska pot in skušnjave

OdgovorNapisal/-a Herman » 28 jan 2005 18:34

Bog je pa če tudi ti ne verjameš, bo pa prišel čas ko mi boš dal prav. BIOENERGETIKOV PA SE DRŽITE ČIM DLJE!!!
Uporabniški avatar
Herman
Site Admin

Kraj: Pobegi (Koper)

OdgovorNapisal/-a Henoh » 29 jan 2005 20:07

Vi ste paranoični pred vsem česar ne poznate.

Poznamo. Bili tam, videli, izkusili... Nismo paranoični, ker je Jezus premagal te zadeve.

Opozorila pa niso odveč. Tako ljudje vsaj vedo, kam se obrniti po pomoč v teh primerih.
"Quis ut Deus?!" (c) Mihael
WwW.Mi-Ha-eL.orG
Uporabniški avatar
Henoh

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a mik » 17 apr 2005 21:42

Brez panike! Bioenergetik mi je do sedaj lepo pomagal in z njegovo pomočjo sem še vedno lahko aktiven, medtem, ko so me v međugorju poskusili odstraniti, samo zato, ker je bila spremljevalka v kratkih hlačah!
Verjetno je to ta vaš nauk o strpnosti in pomoči bližnjemu?
mik

OdgovorNapisal/-a Gost » 18 apr 2005 13:06

Na vratih nekaterih cerkva je oznaka prepovedano v kratkih hlačah/krilu, to pa je čisto iz praktičnega razloga ker se ne spodobi, da bi na tak način provocirali ostale udeležence pri bogoslužju. Mislim pa, da je prav, da se vsaj v cerkev hodi spodobno oblečen. Če greš v disko na pol nag ne bo to nobenega motilo. Vendar cerkev ni disko. Razmisli malo o tem!

Ti kar hodi k bioenergetiku, boš povedal kako se je končalo.
Vsak ima glavo da z njo misli. :idea:
Gost

Re: BIOENERGETIK

OdgovorNapisal/-a Laurena » 28 jul 2010 15:29

Še eden izmed škodljivih bioenergetikov je Albin Škrabl.
Oz. kristaloterapevtov.
Uporabniški avatar
Laurena

OdgovorNapisal/-a Miro » 01 avg 2010 20:36

Dodal bi tudi nevaren!!! Saj "med drugim" organizira romanja v Medjugorje, in povrh vsega dobro pokasira od romarjev!
Kot ne bi imeli v politiki dovolj prevarantov, samo še raznih albinov potrebujemo :kij: . Bog nam pomagaj!
Miro

OdgovorNapisal/-a Laurena » 09 avg 2010 16:16

Ja, čudno, da Rkc objavla njegove oddaje na spletu (pa čeprav je vsebina krščanska).
Uporabniški avatar
Laurena

OdgovorNapisal/-a Miro » 11 avg 2010 07:04

Tudi v RKC ni vse sveto! Tam kje Bog zida svojo hišo ima hudič postavljeno najmanj kapelico.
Marija v Međugorju je nešteto krat rekla, molite za duhovneke, papeža in cerkev.
Miro

OdgovorNapisal/-a Mihaela » 19 avg 2010 21:08

Tudi v RKC ni vse sveto!

En duhovnik je nekoč dejal, da če bi Bog dovolil, da naši grehi smrdijo, bi v cerkvi tako smrdelo, da ne bi dolgo zdržali v njej. Strinjam se, ni sveta ne ena, ne druga stran, ampak tako pač je. Mi smo dolžni poskrbeti najprej za lastno spreobrnjenje, potem pa morda povlečemo še koga za sabo.
Glede bioenergije in kristalov pa je uradno stališče cerkve, torej ne posameznih duhovnikov, jasno.
Da bi z energijami in kristali reševali naše težave? Bi svet bil že zdavnaj brez težav!
Gospod je moja luč in moja rešitev, koga bi se moral(a) bati? Ps 27, 1
Uporabniški avatar
Mihaela

Kraj: Mediteran

Prejšnja

Vrni se na Krščanstvo

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov