bivši narkoman

Ta forum je namenjen o temi komune in odvisnosti

bivši narkoman

OdgovorNapisal/-a Gost » 17 mar 2005 15:45

moram se pohvaliti, da praznujem peto obletnico, odkar sem zapustila komuno cenacolo. Moje življenje se je nenormalno spremenilo oziroma se je normaliziralo. Prepričana sem, da mi to brez komune nikoli ne bi uspelo
Gost

OdgovorNapisal/-a Herman » 17 mar 2005 15:53

Sem vesel, da ti je uspelo, kaj lahko napises svojo izkušnjo s komuno.

Hvala in Bog te blagoslovi
Herman
Kdor išče najde:
viewtopic.php?p=4624#4624
Uporabniški avatar
Herman
Site Admin

Kraj: Pobegi (Koper)

OdgovorNapisal/-a MALA » 17 mar 2005 16:28

Moran priznati da sem malo razočarana o tem kar pišete. Imam občutek, da se greste neko versko vojno. Moram priznati, da nisem pretirano verna in med tem časom, ko so drugi molili sem ga jaz porabila za sebe ter razmišljala o tem kako napredujem. Neka pravila pa morajo obstajati saj drugače menim, da bi vsak počel kar bi želel. Kako je bilo? To je bila doslej najhujša izkušnja do zdaj. Nisem se posvečala veri, ampak sebi. Moram priznati še to, da mi tam nekatere stvari niso bile jasne zakaj jih počnem. Šele zdaj dojemam, da mi je vse skup zelo pomagalo. Lažje se obvladam npr. če te nekdo razjezi, bi ga človek najraje poslal v tri... zdaj v taki situaciji reagiram popolnoma normalno. Moti me tudi to, da naj bi bili narkomani idioti oz. brez ambicij. Kaj pa če so pametni oz. nadintiligentni in jih drugi ne dohajajo, zato se počutijo osamljene in zapuščene? No vsaj v mojem primeru je bilo tako. Komuna je bila nekaj najboljšega, kar se mi je lahko zgodilo, vendar vera name ni imela nobenega vpliva.
MALA

OdgovorNapisal/-a Herman » 17 mar 2005 16:39

Ni tu noben namen kake vojne oziroma kaj podobnega. Vsak ima neko izkušnjo, dobro ali slabo. Kdo pa jo nima?
Kar sam vem o narkomanih je to, da so zelo iznajdljivi čeprav se včasih dogaja, da tudi v negativnem smislu. Ko iščeš drogo in ko si v krizi narediš veliko neumnega. Je pač tako....

Hvala Mala
Herman
Kdor išče najde:
viewtopic.php?p=4624#4624
Uporabniški avatar
Herman
Site Admin

Kraj: Pobegi (Koper)

Re: bivši narkoman

OdgovorNapisal/-a kitaristka » 05 jul 2005 21:22

Anonymous napisal/-a:moram se pohvaliti, da praznujem peto obletnico, odkar sem zapustila komuno cenacolo. Moje življenje se je nenormalno spremenilo oziroma se je normaliziralo. Prepričana sem, da mi to brez komune nikoli ne bi uspelo

Sem vesela zate! Super! :) :)
Naj te Jezus spremlja še naprej! :)
Jezus živi! Srečala sem Ga!
Uporabniški avatar
kitaristka

Kraj: Štajerska

Re: bivši narkoman

OdgovorNapisal/-a ire » 27 okt 2008 15:53

Rada bi pomagala komu ki ima stisko glede droge,alkohola,....ozeroma kakršne koli odvisnosti.Če lahko pomagam sem na razpolago.Sem prvič na forumu pa vseeno sem na voljo z nasveti ali pogovorom.
ire

Vrni se na Komuna Cenacolo

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost